Premiumsport på Telenor Copenhagen Marathon Expo 18-20/5 med On, X-Bionic og Gloryfy.

Vi deltager på en af de største løbebegivenheder herhjemme i forbindelse med Copenhagen Marathon (21/5). I dagene op til løbet afvikles der den årlige løbe expo. En begivenhed som  er blevet lidt af en klassiker. Expoen er stedet, hvor en række leverandører til Marathon Sport mødes, og præsenterer sine nyeste produkter. Både de produkter, som er i handlen lige nu, men også nogle af nyhederne, som er lige på trapperne.

Vi har været med før – det er et godt sted at mødes

Premiumsport har tidligere deltaget på denne expo, og vi mener at den er en særdeles seriøs expo, hvor mange løbere mødes. Der er på expoen en særlig forventningsfuld stemning i dagene op til Telenor Copenhagen Marathon. Der tales om taktik, forberedelse, udlægs tempo og vejret naturligvis, som ingen kan gøre noget ved, men som alle skal forholde sig til.

På Expo medbringer vi vores stærke brands

På Expo medbringer vi nyheder fra On, Gloyfy (Unbreakable solbriller) og X-Bionic. Vi har også lidt kampagneprodukter med som sælges til en særlig Expo pris.

På vores stand kan du naturligvis se de ISPO vindende sko fra On – nemlig On Cloudflow og On Cloudflash. Og vi har nogle helt nye farver med på On Cloud – vi har dem i begrænset omfang, og de sælges på Expo under betegnelsen “On Cloud Limited Edition”

Hvor og hvornår

Du finder os i Spartahallen, Gunnar Nu Hansens Plads, 2100 København Ø. Det foregår fra torsdag den 18. maj til lørdag den 20. maj.

Gratis Entre.