Podieplads til Pia Englyst X-Bionic ambassadør og triatlet.
Pia Englyst endte på podiet med en flot 3. plads til Deloitte Øresund Triathlon

(Pia Englyst tekst)

”Det var en hård dag, hvor jeg gav den hvad jeg havde til svømning og på cyklen. På løbet var jeg løbet tør for energi og kræfter, og måtte kæmpe mig igennem et halvmarathon, som var hårdt fra første skridt! Jeg kan kun tillade mig at være tilfreds efter cykelstyrt i Malaga (tidligere på året) og feltarbejde på Grønland (for et par uger siden), som bl.a. har gjort det svært at forberede mig optimalt!

Godt at X-BIONIC havde sørget for at udstyret var iorden. Det er og bliver den bedste tri-dragt, sports-bh og strømper! Løbeskoene (on clouds) blev testet for første gang, og de sad virkelig godt på mine fødder og er utrolig lette. Jeg glæder mig meget til at prøve cloudracer når den kommer til landet!”

Stort tillykke fra X-Bionic. Vi ser endnu en stærk præstation fra Pia Englyst. En præstation som atter er produktet af en målrettet træningsindsats, hvor hver dag og hver indsats er nøje afstemt. Stor respekt for denne balancerede og nøje tilrettelagt indsats, som skal tilrettelægges mellem rejser, arbejde og restitution.

Produkterne fra X-Bionic og On gør det ikke ud for hård træning. Men de kan gøre den hårde træning mere effektiv og komfortabel.