På besøg hos On Headquarter i Zurich – Og så mange kan ikke tage fejl

Vi har været på besøg hos On i Zurich, hvor vi blev præsenteret for de nye produkter, og ligeledes så vi dybt ind i marketingskuglen for de næste par år. Som relativt nyt medlem af familien er det imponerende, at opleve denne organisation på tæt hold. Den begejstring man møder smitter og stimulerer. On er omgivet af en helt særlig “new starter” eufori, som det er dejligt at være en del af.

Salget taler for sig selv – det udvikler sig eksplosivt.

Ikke alene på nye markeder, men også på eksisterende markeder. Vi har en stille forventning til, at vi vil opleve en stærk vækst i Danmark. Når salget går så meget frem, så må der være noget tyngde i produkterne -noget som nye kunde efterspørger, og noget som eksisterende kunder fortsat efterspørger.

Der er en særlig eufori og begejstring omkring On’s produkter, som strømmer en i møde fra det øjeblik man træder ind på hovedkontoret. Man bliver bogstaveligt talt mødt af On sko, som man naturligvis kan iføre sig, hvis man lige vil prøve en eller anden model.  Det er en eufori som jeg forestiller mig et andet kendt sportsbrand udviste for ca. 40 år siden, da det blev født, skabt og siden blev til noget meget stort

Hvad kan On så?

On kan levere den der Wauv effekt (hos mange – ikke hos alle), og så er det en sko, hvis design falder i manges smag (ikke alles smag men manges). Samtidig er det en sko som tiltaler både eliteløberen/triatleten og den seriøse motionist og dermed også dem som dyrker motion med en lidt lavere frekvens.

Holdet bag

På alle måder udstråler On organisationen en tillid til skoen, en tillid til at kunne lykkedes på markedet og en tillid til, at et endnu større produktkendskab vil give endnu flere glade kunder. On er udviklet af dedikerede sportsfolk med den ambition at udvikle den mest innovative sko gennem at gentænke stødabsorberingen i løbesko ud fra tilgangen Land Soft – Push off hard

Hos ATS Nordic er vi voldsomt stolte over, at have On i vores sortiment. Vi glæder os oprigtig talt til at distribuere disse sko i Danmark. Vi er kun lige startet på det, men glæder os til at tage denne byrde på os – vi er faktiske stolte over at have denne opgave.

On Væg

On Væg

on-trail-sko-vertical on-receptionen on-medarbejdersko on-kontor on-cloud-flas-og-on-cloudrush on-cloth