Tre priser til On på ISPO messe

Det er med utrolig stolthed, at vi fra On-lejren kan berette, at On til dette års ISPO har opnået hele tre priser. Det understreger, at det er innovative & nyskabende produkter som falder i manges smag. Det gælder både elite-segmentet og den store gruppe af motionister og super-motionister.

On har på kort tid fået solidt fodfæste på en lang række nye markeder. På markeder, hvor On har været siden 2010, ser vi fortsat stor fremgang. On har hidtil alene været kendt for sin footwear linie, med den patenterede “Cloud tec” stødabsorberings teknologi. En teknologi der forener god komfort med en styrende stødabsorbering og et kraftigt afsæt. On formår at forene den bløde stødabsorbering med det hårde afsæt, hvori energioverførslen sker.

On vinder i følgende kategorier.

Cloudflash vinder i kategorien PRODUCT OF THE YEAR (the best product overall in the segment Performance).

 

On Cloudflash - Best product of the year in performance category

On Cloudflash – Best product of the year in performance category

Clodflash kommer på det Danske marked midt i februar – det skal dog allerede nu siges, at den, i første omfang, kun kommer i et begrænset omfang. Vi arbejder på, at flere kan være på vej. Cloudflash er en letvægts/racesko som kan anvendes til konkurrence og intensitetstræning.

On Hybrid-Shorts were chosen as WINNER in the category Performance Hybrid Outer Layer.

ISPO Award Winner shorts

I første omgang modtager vi kun en lille luns af disse herligheder fra On. Nok til vi kan fremvise det, men for lidt til at imødekomme den efterspørgsel, der formentlig vil være på denne linie. Men vi glæder os til at vise On Apparel

Cloudflow was chosen as GOLD WINNER in the category Performance Running Footwear.

On Cloudflow Gold winner - Performance Running Footwear

On Cloudflow Gold winner – Performance Running Footwear

Denne sko er til gengæld allerede på markedet, og du finder den hos de fleste af vores forhandlere. Den findes i ialt fire forskellige farvevarianter. To farver til damerne og 2 farver til herrerne.

Der bliver rift om denne model, som i skrivende stund befinder sig hos en række anmeldere. Vi ser frem til at modtage anmeldernes “Statements” – indtil da glæder vi os over guldregnen fra ISPO.