Hechmann Sport nu med On i sortiment

Mange vil allerede kende Claus Hechmann som en af de mest anerkendte langdistanceløbetrænere herhjemme. Hechmann Sport som er en specialløbebutik beliggende i Slagelse har nu valgt at tage On i deres sortiment. Vi er hos On særdeles stolte af at optræde hos Claus Hechmann som er landets førende løbetræner.

Claus Hechmann tilgang til træning

Claus Hechmann har de seneste år været eksponent for en anderledes træningstilgang til løb. Claus Hechmann tilfører en anderledes tilgang til træning, som har det bemærkelsesværdige i sig, at det appellerer til både motionister og eliteløbere.

Hechmann metoden er for alle som tager sin sport seriøst

Det gør at hans tilgang er mere bredt funderet, idet alle kan have glæde af dette, det er ikke forbeholdt en lille skare af individualister, men snart sagt alle der tager sit løb seriøst, og som er parat til at træne målrettet. Claus Hechmann har gennem sin videnskabelige tilgang med test og træningsprogrammer dokumenteret, at Hechmann metoden er holdbar, og den virker.

On i sortiment hos Hechmann Sport

Claus Hechmann Running og Hechmann Sport er således en seriøs aktør når det kommer til løb og træning uanset, hvilket niveau du tilhører. Som noget relativt nyt er Hechmann Sport begyndt at tilbyde et mindre sortiment af sko og tøj. Dette sortiment er On og X-Socks (strømper fra X-Bionic) nu en del af.

Det er altid forbundet med glæde, når nye forhandlere vælger af tage produkterne i sortiment. Ikke mindst når det er sket gennem forudgående test af særdeles habile løbere. Hvis kategorien af sub elite og elite siger ok til skoene, så vil skoene formentlig også falde i andres smag.

Kom og test skoene hos Hechmann Sport

On nu er en af få skomærker, som føres i sortimentet hos Hechmann Sport. Det er vi overbevist om vil komme mange løbere til gode. For det er særdeles velfungerende sko, som ikke mindst mange triatleter har taget til sig.

Sko er meget individuelt så du skal naturligvis prøve skoen først, men det kan du også gøre hos Claus Hechmann. I første omgang har Hechmann Sport fået leveret et mindre sortiment af de modeller som opfylder de flestes behov. Hvis tingene herefter falder ud til alle tilfredshed, vil sortimentet blive udvidet med mere specialiserede modeller – der er noget at se frem til.

Du finder mere om Hechmann Sport her.

Hos On kommer vi til at gennemføre et par testdage hos Hechmann Sport hold øje med det her.