Nye sko hvor komfort er omdrejningspunkt uanset, hvilken model du vælger.
”Løbeskoene er ikke mindre end fantastiske!!” Jeg tror, at jeg har fundet mig en permanent afløser for mine nuværende løbesko  (Testløber om On Cloudsurfer).
”Fortrinlig pasform og jeg oplever et godt flow i hele min fodafvikling” (Testløber om On Cloudsurfer).
On er det løbeskomærke der har oplevet den største vækst de seneste par år, fra at være et nyt upcomming skomærke, produceres der nu flere millioner par sko om året.
Løbesko kan du have mange holdninger til, og der er ikke en ”one fits all”, men med On Cloudsurfer får du en sko som ”fits many”. Vores testløbere hos On har taget disse sko til sig med overraskende stor begejstring.
Vi er endnu nye på det danske marked, men vi har fået mulighed for at vise vores modeller hos Steep & Deep i Holte på Kongevejen 347, her kan du teste de nye modeller, hvor der også er kyndig rådgivning omkring hvilke modeller, der passer bedst til dig.
En anden mulighed for at teste On er på den Schweiziske ambassade i Hellerup den 8. juni, hvor der arrangeres en løbeevent, hvor deltagerne kan løbe en tur i et par On – ikke bare på løbebånd med i fri natur, og dermed prøve skoen i de rigtige omgivelser.
Kan du ikke deltage i arrangement den 8. juni kan du HVER DAG prøve On hos Steep & Deep. Tag de gamle løbesko med, få en tur på løbebåndet, så du kan sammenligne.

ON Gul cloudsurfer