On nu også i Herning

Så kom vi også på plads med On i Herning. Og de første sko er allerede røget over disken. Dermed har den by, som nogen kalder Danmarks sportsby nr. 1 også markedets bedste løbesko, hvad enten du er til løb eller tri.

On er en serie af løbesko som er skabt af løbere og triatleter for løbere og triatleter med det erklærede mål at skabe den bedste trænings- og konkurrencesko. En sko med god komfort, funktionalitet og performance.

Skoene er relativt lette men der er ikke gået på kompromis med stødabsorbering og afsæt. Energi går ikke tabt i det moment du sætter af.

Der er tale om en serie af sko, der fungerer, hvad enten du er motionist, konkurrence, eller elite-løber.

Hos ATS Nordic er vi glade for nu også at være i Herning. Vi har oplevet rigtig fin modtagelse de steder, hvor skoene er kommet ind. On er en relativ teknisk sko, så det er vigtigt for os, at de butikker, som tager On i sortiment, skal have den fornødne tekniske løbe-indsigt. On er relativ ny i Danmark men har ellers en historik der går tilbage til 2010. On har taget betydelige markedsandele på de markeder, hvor den er blevet introduceret og ændret lidt på opfattelsen af stødabsorbering og afsæt. Det behøver ikke være to uforenelige størrelser.

On bygger på en patenteret teknologi – Cloudtec – der sikrer god stødabsorbering, god støtte og et fast afsæt, så du ikke taber fart i dine fremadrettede bevægelser. Det mest overbevisende argument omkring skoens funktionalitet er dog fortsat PRØV DEN og se med dine egne øjne og mærk med dine egne fødder.

On fås nu også hos Running Corner. Runners Corner Herning

On Running Shoe; Land softly, push hard, take off fast

Komfort og funktionalitet gennem innovation og teknologi.