On – partner på COP Run 2017

Stafetløbet hvor det handler om fart, speed og hurtige skifter

On er blevet officiel samarbejdspartner til COP Run. Det udfordrende stafetløb, som på kort tid har formået at tiltrække en række konkurrence og eliteløbere i hidtil uset omfang.  Et stafetløb som hidtil har foregået i De større parker i København, men som nu udbredes til de største byer i landet. Dermed bliver COP Run tilnærmelsesvis landsdækkende.

COP Run – hvem løber det

COP Run serien er en slags ”Urban Run”, som med sit koncept har formået at tiltrække en hel del eliteløbere – usædvanlig mange faktisk. De mange elite- og konkurrenceløbere er med til at sætte sit præg på hvert løb. Det er lige en kende mere seriøst end så mange andre løb, hvilket stimulerer og inspirerer alle os motionister.

Seriøsiteten omkring disse løb er noget vi hos On meget gerne vil forbindes med – et prædikat som vi selv forsøger at efterleve. On leverer Performance running wear til motionister, eliten og den internationale elite. Men du behøver ikke være eliteløber for at få en god oplevelse med On.

COP Run serien

COP Run er en serie af løb – fire løb dette forår. Første gang den 26. marts (København på Amager motorcrossbane og herefter den 2. maj i København, den 3. maj i Århus og den 4. maj i Ålborg. Løbet på motorcrossbanen den 26. marts foregår på et lidt andet underlag, og er i kategorien ”Trail”. Uden at vi endnu har besigtiget underlagt så påkalder det nok anderledes fodtøj.

Konceptet 15 x 1000 m

Konceptet er hvert sted det samme, der løbes 15 legs af 1000 meter, der er tre personer på hvert hold. Og når først du er i gang, så er der ikke noget med at kigge tilbage. Det handler om fart og speed.

Det er et hårdt og et anderledes løb, hvor du hver gang giver den max gas. Du har kun tanke for den næste stafet, og hurtigst muligt at komme igennem denne. Der er ikke så meget taktik, det er ren udholdenhed ren overlevelse. Det er lidt sjovt derved, at man løber sammen som hold. Det både forpligter og stimulerer, for der er ikke nogen, der vil være den person på holdet, der trækker holdet ned.

Samtidig er det en konkurrence mod de andre løbere, også dem på dit eget hold og hold mod hold – så COP Run er en række konkurrencer i konkurrencen. Det er mod dig selv, det er for holdet, det er mod andre løbere osv. Derfor giver du dig bare max på disse 5 x 1000 meter. Dette er på mange måder en anderledes løbsserie som vi ser frem til med spænding.

Læs mere om COP Run