On nu OGSÅ hos Marathon Sport i København

Nu er On Løbesko også at finde hos Marathon Sport, og dermed er On nu også repræsenteret hos en af de absolut førende butikker, når det kommer til rådgivning indenfor løb.

Om at komme igennem det berømte nåleøje når et nyt produkt skal i sortiment

Det er altid forbundet med både glæde og stolthed, når vi kan melde ud, at nu har vi fået endnu en On forhandler.  Når et nyt skomærke skal ind på et etableret marked, er hver dag en lille eksamen, hvis ikke du leverer HVER GANG, så kan du starte forfra.

Kun de bedste produkter finder vej til hylderne.  Hvis ikke du kan levere noget andet, end det som butikkerne og dermed kunderne allerede har, så bringer du ikke noget nyt og har dermed ingen eksistens- eller nyhedsberettigelse.

Marathon Sport har allerede et bredt sortiment – On kan alligevel tilføre noget

Men On er blevet valgt ind i sortiment, vi er kommet igennem det berømte nåleøje. Det skyldes, at On kan tilføre noget i forhold til selv et meget stort sortiment, som de har hos Marathon Sport. Det er vi ikke alene glade for hos On, vi er faktisk stolte af det. På samme måde som når topatleter vælger at bruge On som en del af deres udstyr. Få er valgt til – mange er valgt fra.

Marathon Sport med dedikeret og passioneret personale der selv løber og har prøvet On

Med Marathon Sport er On repræsenteret hos endnu en butik, hvor vi kan være sikker på dedikeret rådgivning omkring skovalget. Dedikeret rådgivning fra personale som ikke bare selv er løbere, men fra personale, som selv har prøvet produkterne. Som har prøvet samt testet produkterne ”real life”. Ikke blot på løbebånd, men på gader og stræder.

”Den bedste rådgivning du kan både give og modtage, er den rådgivning der kommer fra dedikeret personale, der selv har været i samme situation som vores kunder. Konkret vil det sige, at når vi rådgiver omkring skovalg, så sker det på baggrund af, at ikke alene er vi selv løbere, men vi har også prøvet de pågældende sko.

Vi deler vores erfaringer internt og på den måde har vi en bred og solid forståelse for, hvorledes hver enkelt sko arbejder og fungerer. På den baggrund giver vi så vores individuelle rådgivning til den enkelte kunde i den konkrete situation.” (Butikschef Jacob Ibing).

Nu starter arbejdet for alvor

Hos On glæder vi os nu til at komme i gang med arbejdet sammen med Marathon Sport. Arbejdet er ikke slut med at bringe produkterne ind på hylderne. Vores rådgivning fortsætter, og vores engagement tager nu for alvor sin begyndelse.