Nu finder du On hos Løberens butikker

Schweizerne kan mere end bare lave ure med finmekanik og god chokolade – nu kan de også lave gode løbesko.

On har nu også fundet vej til tre af Løberens butikker. Du finder fremover On hos Løberen i Lyngby, København og Århus. Skoene har allerede fundet vej til hylderne, og de første sko er røget over disken – vi er dermed godt i gang.

“On er for os hos Løberen et interessant brand. Det er en sko som har en anden approach til markedet og On har til og med en interessant historie. Vi oplever hos Løberen, at On er en sko, som med Cloudtec gør tingene på en anderledes måde” fortæller Peter Ebro.

Peter Ebro ansvarlig for marketing og kommunikation hos Løberen. Her med en sko fra On - On Cloudflow ISPO vinderen.

Peter Ebro ansvarlig for marketing og kommunikation hos Løberen. Her med en sko fra On – On Cloudflow ISPO vinderen.

Schweizerne kan åbenbart det der med finmekanik, de er kendt for at lave god chokolade og ure baseret på godt håndværk. Vi ser lidt det samme bag On skoene, der er noget finmekanik over det. Der er kælet for detaljen, det ser godt ud og det fungerer godt i praksis – ikke mindst”.

Hos Løberen har de haft On i kikkerten gennem længere tid, det er således en moden overvejelse der ligger bag dette tiltag.

Vi havde allerede øje på On for nogle år siden, men det var dengang vores vurdering, at produktet ikke var helt færdigudviklet. Det var en interessant sko, men det manglede den sidste finish – det har On fået nu, og derfor tager vi den i sortiment hos Løberen.

Det som gør On interessant for os er, at det er en teknisk sko, som er udviklet med det formål, at det på en og samme tid skal være en let hverdags træningssko og en konkurrencesko. Dette forenes gennem On’s patenterede Cloud teknologi og det aktive dynamiske speedboard, der giver et mere aktivt afsæt (Peter Ebro)

Markant specialbutik

Løberen er en af de mest markante løbespecialbutikker. Med otte placeringer rundt i landet, har kæden da også en synlighed som ingen andre. Løberen er hjælperen til løberen og det er rådgivning udført af løbere – folk som selv er  aktive.

Med de seneste tre placeringer er On efterhånden ganske bredt udbredt, og dermed har vi opnået at der er adgang til at se og prøve On sko indenfor en rimelig afstand næsten uanset, hvor i landet du bor.

On med hjemsted i Schweiz

On er et Schwezisk skomærke som blev lanceret i 2010 blev udviklet af personer fra trimiljøet, hvor det dedikerede ønske var, at skabe en hurtig og let sko til triudøverne – målsætningen var at udvikle verdens bedste løbesko. Referencerammen har meget været dette tri miljø, idet grundlæggerne selv havde en solid baggrund herfra med bland andet  Olivier Bernhard, som tidligere Ironman vinder.

Resultatet blev udviklingen af On sko baseret på Cloud teknologi – Cloudtec  (en patenteret teknologi der arbejder med en aktiv og dynamisk stødabsorbering).

Hos Premiumsport glæder det os meget, at Løberen har valgt at tage On i sortiment – Det gør, at On sko kan komme ud til mange flere brugere baseret på en god og grundig rådgivning.

Løberens butikker finder du her