On – nu hos Snow Fun i Roskilde

En multisportforretning i Roskilde med stærke kompetencer indenfor ski, løb og cykel – hvor god og dedikeret rådgivning er afgørende for den samlede kundeoplevelse.

Det er ikke nok at have de rigtige mærker, hvis din viden om produkterne og den nødvendige kompetence ikke følger med. Vi skal hos Snow Fun kunne lytte os frem til kundens behov og overføre det til en konkret produktløsning. Hvis ikke vi kan vores rådgivning, bliver det tilfældigt hvad kunden vælger af produkt – og det giver næppe den optimale brugsoplevelse.

Snow Fun er et aktivitetscenter

Snow Fun er mere end bare ski, sne og vinters sport. Snow Fun er en stor multisportforretning beliggende i Roskilde, som excellerer indenfor cykel, løb og ikke mindst vintersport. I direkte tilknytning til den store forretning, er der en række behandlere tilknyttet fysio- og fodterapeuter. Noget som rådgivningsmæssigt går godt i spænd med aktiviteterne i butikken.

Hos Premiumsport har vi gennem længere tid haft et godt samarbejde med Snow Fun omkring salg af vores X-Bionic produkter. High-end produkter, som er kendetegnet ved at være tekniske og appellerende til de kunder, som lige vil have lidt mere eller lidt ekstra. X-Bionic er relativt rådgivningstunge produkter, men det har Snow Fun håndteret forbilledligt.

Rådgivning hos Snow Fun er baseret på dialog

Hos Snow Fun er rådgivning på alle måder en central del af vores arbejde. Gennem dialog med kunden finder vi ud af, hvad der for kunden er den bedste løsning. Det gælder uanset om det er indlæg til en skistøvle, valg af ski eller hvis vi skal hjælpe kunden til at holde varmen i forbindelse med sit skiløb. Rådgivning baseret på dialog – vi tror ikke på ”one fits all” løsninger.

Derfor tager Snow Fun On i sit sortiment

Snow Fun har nu taget On ind som en del af sit sko sortiment. Og det gør Snow Fun ud fra, at On er en løbesko, som er relativ teknisk funderet, og netop kalder på den forklaring og rådgivning, som Snow Fun kan tilbyde.

Hvis du ikke allerede har aflagt Snow Fun et besøg så skal du tage og gøre det. Det er en stor og interessant fooretning, hvor det er inspirerende at bevæge sig rundt, hvad enten det er løb, tri eller ski du søger inspiration til.

Link til butikken  Snow Fun

Snow Fun har valgt at tage On i sit sortiment af løbesko. On er et Schweizisk skomærke med en bemærkelsesværdig komfort og stødabsorbering

Snow Fun har valgt at tage On i sit sortiment af løbesko. On er et Schweizisk skomærke med en bemærkelsesværdig komfort og stødabsorbering