Racing Denmark i Silkeborg nu også On forhandler

Det er med glæde at vi kan fortælle, at On har fundet vej til hylderne hos Racing Denmark i Silkeborg.

Racing Denmark er en dedikeret løbe og friluftsbutik, der tager aktiviteter i naturen alvorligt, og formulerer det selv således.

”Med over 20 års erfaring med salg af outdoor-produkter og 15 års erfaring med outdoor-events, kender vi produkterne, outdoor-branchen og ikke mindst behovet for top-produkter. Vi har købt produkterne ind fra et væld af forskellige brands og sikrer dermed det bedste af det bedste til jer.

I butikken vil du naturligvis kunne prøve udstyr til løb. Men vi er langt mere end bare en løbebutik – vi har det letteste og mest effektive grej til tempofyldte eventyr. Vores udvalg er specialiseret udstyr du ikke finder i din lokale sportsbutik. Vi er gået hele vejen for at finde de ultimative produkter. Vi har et stort udvalg af sko og har skabt overblikket over hvad du skal bruge til Trailløb,  Ultraløb, Adventure og andre oplevelser i skoven.”

Meget mere end bare en butik

Racing Denmark har en særdeles flot butik med mulighed for en god præsentation af produkterne. Men butikken er mere end bare butik, Racing Denmark er også arrangør af en række events og har på den måde meget mere at byde på. Se mere om events her

Hos PremiumSport ser vi frem til et godt samararbejde og vi har allerede flere aktiviteter i støbeskeen i samarbejde med Racing Denmark.

Her finder du Racing Denmark