Nu løber Michelle Vesterby også i On

Det er med en vis stolthed, at vi hos Premiumsport kan fortælle, at Michelle Vesterby – prof tri-atlet – har valgt On som sin foretrukne løbesko. Når det kommer til præstationer på det niveau som Michelle Vesterby skal levere, så er der også fokus på udstyret, det skal fungere og det skal fungere så du har marginalerne på din side.

Du kan se Michelle Vesterbys meritter her: Resultater

On kendt i tri-miljøet

On er allerede relativt stort i tri-miljøet, så det er ikke helt tilfældigt, at vi ser endnu en fremtrædende tri-atlet stille op i On.

Skulle du ikke være bekendt med On skal du vide, at det er et produkt fra Schweiz, som blev lanceret i 2010. På rekordtid er On blevet meget efterspurgt på en lang række markeder.

On i Danmark

On blev introduceret på det danske marked i foråret 2016, som en stille lancering men allerede fra årsskiftet 2016/17, har produktet status af at være tæt på landsdækkende, og flere forhandlere er på vej til at komme til her i starten af året.

Nu har Michelle Vesterby valgt On som sin foretrukne løbesko. Det glæder os utrolig meget, idet der ligger en anerkendelse af produktet i valget. Når produktet høster anerkendelse hos de bedste eliteudøvere, så vil mange andre også kunne få glæde af produkterne.

Design

On modtager mange anerkendelser for sit design, som fremstår både lækkert og sporty. Det medgiver vi gerne. Men det er næppe designet, der har gjort, at valget er faldet på On fra Michelle Vesterbys side..

Vi glæder os til fortsat at følge Michelle Vesterby nu i sko fra On. Ved senere lejlighed vil vi kommentere hvilke sko, du kommer til at se Michelle Vesterby i.

Her finder du On

Skulle du have fået lyst til at prøve et par On, så finder du en forhandlerliste på vores hjemmeside, vi tager også rundt til forskellige løb og events, hvor du har mulighed for at teste nogle af skoene – med andre ord hold øje med os. Følg os på Facebook. Måske er On din næste løbesko.

Nærmeste forhandler