Jeg er netop blevet kontaktet af en kunde som har fået stjålet sine On sko. Der er tale om den model som du kan se på billedet. Jeg blev kontaktet fordi vedkommende spurgte, hvor han kunne købe lige præcis den samme model. Jeg hjalp så godt jeg kunne med at henvise til en forhandler.

Kunden fortalte, at skoene var blevet fjernet (stjålet) mens han klædte om i et fitness center. Uanset hvor og hvordan så er det meget ærgerligt for vores kunde. Efter samtalen sad jeg og tænkte på, at det er formentlig kun, hvis man finder andres fodtøj meget attraktivt, at man stjæler et par sko.

Så On Cloudsurfer er åbenbart en meget attraktiv sko – Heldigvis vælger de fleste at anskaffe sig disse sko på almindelig vis, hvor man får skoen mod betaling af et vederlag

Men pas på dine On sko – de er meget populære og kan være stærkt tiltrækkende  for andre