Vi har i denne måned  særlig fokus på On Cloudsurfer, som fortsat er en af de mest populære og mest solgte sko fra On Familien.

On Cloudsurfer trækker tråde tilbage til de første On sko. Det er skoen med den klassiske Cloud Tech sål og en læst, der minder meget om den originale (de første) modeller fra On. Der er dog sket en del med både komforten, pasformen og letheden på Cloudsurfer. Og det kan mærkes.

Cloudsurfer neutral men styrende på dine bevægelser

Cloudsurfer er en neutral sko, hvis vi skal blive i den klassiske opdeling af løbesko. Af en neutral løbesko at være er den meget støttende, mange vil opleve, at når de kommer på et løbebånd med denne løbesko, så vil deres tendens til pronation, blive reduceret betydeligt.

Det skyldes den faste hælkappe som styrer rotationen, og det skyldes den aktive stødabsorbering. Med aktiv stødabsorbering menes, at stødabsorbering virker styrende i dine bevægelser  (se video), hvor andre sko blot dæmper dit nedslag.

On Cloudsurfer – aktiv og dynamik stødabsorbering

Med den aktive mellemsål opnås en stabilitet uden brug af kile eller hårdt mellemsåls materiale. Resultatet er, at du har en lettere sko, hvor du ikke mærker nogen overgang i materialet. En sko som tilpasser sig løberen i hans bevægelser. Og dermed tilpasser sig enhver person uanset dennes løbestil, vægt hastighed eller bevægemønster. Og den gode komfort fastholdes også efter længere tids brug.

Cloudsurfer stimulerer du lander på mellem-og forfoden

Cloudsurfer har et drop på bare 7 mm., som er med  til at styre løberen i hans nedslag væk fra hælen og mere over mod nedslag på forfod og den mellemste del af foden, under kroppens naturligs tyngdepunkt.

Cloudsurfer er fortsat en sko, hvor mange oplever en wauv fornemmelser, når de tager skoen på for første gang. Det opleves, når du tager skoen på, når du går med den og når du løber eller jogger let.

Hvornår vælger du Cloudsurfer

Cloudsurfer kan du have som primær sko, og du kan have den som træningssko samt den gode mængdetræningssko. Og har du brug for en sko med god stødabsorbering og et godt afsæt, kan det også være din konkurrencesko, hvor vægt stødabsorbering og afsæt balanceres.

Hvis du skulle vælge en sko – og kun en sko fra On ville jeg anbefale denne sko. Den kan det hele, og den passer til de fleste.

Link til tidligere anmeldelse af denne sko

Cloudsurfer 5 Dark Slate Expo Cloudsurfer 4 Expo Cloudsurfer 3 Expo Cloudsurfer 2 Expo Cloudsurfer 1 Expo