On Cloudace –Luksusskoen der bare er lækker.

Skoen der forener de bedste erfaringer, oplevelser og iagttagelser fra On’s løbelaboratorium

On Cloudace – løbeskoen der blev udviklet med det for øje at have fokus på hver en detalje – Intet er overladt til tilfældighederne.

Introduktion af nyt speedboard

Da On satte sig for at udvikle Cloudace var det med det for øje, at designe en løbesko, hvor der var tænkt på hver eneste detalje. Det var også med Cloudace at On’s nyeste speedboard blev introduceret for første gang. Et speedboard som i sin funktionalitet virker både styrende, dæmpende og afsættende. Altså sikre det gode nedslag og overføre energi til et nyt afsæt uden for mange vrid eller smutveje.

Der er som nævnt fokuseret på Speedboardet der er fokuseret på hælkappen – som både griber om anklen så det virker styrende i både horisontal og vertikal retning. Der er ikke noget mere generende end en sko der svupper i hælen, hvor du mærker at foden slipper sålen i hvert afsæt – i denne friktion ligger også et energitab, hvis det skulle være vigtigt for dig.

Overdelen på skoen er konstrueret i let behageligt og åndbart mesh uden generende sømme. Du vil således ikke kunne mærke nogen overgange i stoffet. Det vil blot sætte sig nænsomt og fast omkring din fod.

On Cloudace – sålen et kapitel for sig

Ydersålen er konstrueret på en måde så det hjælper løberen fremad i sine bevægelser. Sålen er konstrueret således, at den er bredere bag til end fortil. Det hjælper til en bredere flade under løberens hæl således, at nedslaget bliver fordelt på et bredere område, herved opleves et mere behageligt afsæt. Og uanset hvor meget forfods eller mellemfodsløber man er, så er hælen i kontakt med jorden i hvert nedslag og hvert afsæt. For at blive ved sålen, så er On’s Clouds (den særlige stødabsorberingsteknik) større bagpå end fortil. Dermed tages der hensyn til at det er i nedslaget (hælområdet), at der er brug for stødabsorbering og på den forreste del af foden, er der brug for afsæt med en minimal stødabsorbering.

 

Skoen henvender sig til

  • Løberen der har brug for en mængdetræningssko – løberen som løber ture på mere end 10 km.
  • Løberen der ønsker ekstra stødabsorbering.
  • On Cloudace er også velegnet som restitutionssko.
  • Den kan bruges til interval træning med temposkift, men her er der mange af ON’s modeller som er bedre.

 

Skoen henvender sig ikke til

  • Tempoløberen hvor sekunder pr km tæller
  • Trailløberen

Pris kr 1600

Hældrop 6 mm

Du finder skoen hos et bredt udvalg af vores forhandlere

eller i vores webshop