Cloudrush – Ikke til hverdag, ikke til mængde træningen ikke til sjov…….

Måske du kender Cloudracer fra On – en af de første letvægtssko, som On udviklede målrettet til tri atleterne, men det at skabe en sko der gjorde topatleter til vindere. Cloudracer er  også skoen som var med til at gøre Frederik Van Lierde til World Champion winner.

Skabt på skuldrene af de bedste atleters formåen med det formål at gøre det gode bedre

På toppen af Cloudracer  er Cloudrush udviklet. Udviklet med det klare formål at skabe en hurtig, let og nærmest eksplosiv sko, hvor hele udtrykket omkring skoen er fart, fleksibilitet i et kraftfuldt afsæt.

Cloudrush er ikke for sjov, den er for fart, bedre tider og personlige rekorder. Det er ikke her du finder komforten undervejs, men du kan finde komforten i følelsen af at præstere bedre.

Medaljer vindes til træningen, og træningen er forudsætningen for, at du står ved startlinien, det rette udstyr er med til at skabe vindere og gøre en forskel – Cloudrush har gjort en forskel.

Du behøver ikke være topatlet eller elite udøver for at have ambitioner med din træning og dine konkurrencer – Cloudrush er skoen der kan flytte dig fra god til bedre, Cloudrush kan tage minutter og sekunder af dine løbetider og gøre en forskel, der tæller.

Du finde Cloudrush hos din løbebutik.