Nyhed fra On Cloudflow 2.0. Den hurtige sko er blevet hurtigere.

Cloudflow 2.0 –  er en sko som kan anvendes både på de korte distancer og på de lange distancer. Det er skoen, hvor lethed, og stødabsorbering forenes med et fast og stærkt afsæt. Som giver en perfekt trænings- og konkurrencesko.

On Cloudflow har altid været kendt for at være en sko ,som sidder enormt godt. Cloudflow har en tæt pasform uden at stramme – du har fortsat den her følelse af, at du ikke har noget på foden – On Cloudflow smyger sig om din fod – let og behageligt.

Hælkappen er blevet forstærket, så den sidder endnu tættere, og endnu mere komfortabelt.

Opgradering

Cloudflow 2.0 er blevet opgraderet med ON’s super skum, Helion, som er lettere, blødere og mere responsivt end deres tidligere mellemsålsmateriale.

Helion er er temperatur resistent. Dette betyder, at uanset om det er -5 grader eller 25 grader varmt, så opleves samme ydeevne med Cloudflow løbeskoen.

Nyt speedboard – og hvad gør det så?

Cloudflow er blevet med et nyt speedboard i mellemsålen, som gør at Cloudflow opnår et nyt niveau af stivhed, for at give dig en mere stabil løbetur.

En mere stabil sko er med til at sørge for, du kan løbe de længere ture og presse dig selv yderligere, uden at belaste din krop ret meget.  Herudover, bidrager det nye og stivere speedboard til forøget responsivitet i skoen, for at forbedre din løbeøkonomi.

De 2 ting der til sammen skaber en bedre løbesko

Det nye speedboard kombineret med Helion skummet giver dig en blød og behagelig oplevelse på løbeturen, men samtidig er det også de elementer, der gør Cloudflow hurtig, og lader dig opnå en ny løbeglæde – Shortcut to runners high!

Alt sammen for at gøre Cloudflow til dit primære sko valg, hvad end du skal løbe langt eller kort.

En særlig detalje omkring snørebånd

Tidligere har snørebåndet givet anledning til udfordringer, det er tyndt, og det har flagret lidt. Det er nu løst og håndteret ved at sætte en elastik midt på pløsen således, at snørebåndet bliver “holdt fast”

Og hvem er denne sko så til

Cloudflow er skoen til dig som søger en løbesko som er let, og ikke vil gå på kompromis med stødabsorberingen. Derudover er skoen ideel til intervaltræningen, samt halv- og hel maraton. For mange vil skoen også være super til mængdetræningen, takket være den gode stabilitet og stødabsorbering.

Her finder du den nærmeste forhandler

Her finder du skoen i vores webshop