On Cloudflow – nu på vej til forhandlerne i Danmark

”Når man bliver voksen så glæder man sig ikke helt på samme måde til juleaften som når man er barn. Jeg har dog alligevel haft den følelse de sidste 6 mdr, hvor vi har gået og ventet på den nyeste skomodel fra On, CloudFlow. Og i går landede de første eksemplarer på dansk grund, hvilket selvfølgelig betød at der denne morgen skulle der testes.

Forventninger Cloudflow

Forventningerne var skyhøje, hvilket kan blive farligt, for kunne skoen nu leve op til forventningerne, specielt set i lyset af at skoens, første udgave Cloud har været min absolutte favorit sko sommeren igennem. Men det gjorde den!

“Utrolig lækker og blød pasform allerede fra første isæt. En virkelig behagelig sål som føles utrolig absorberende, og hvor teknologien ”Run on Clouds” lige pludselig giver rigtig god mening. Men stadig med et kontant afsæt, så absolut stadig en sko med fart i. Hvor man føler at de kræfter man ligger i den, bliver udnyttet. Jeg glæder mig fremadrettet til rigtig mange gode kilometer i selskab med CloudFlow.

Turen blev til 12 hurtige kilometer, med et gennemsnit under 4.00 pr. km., trods at turen var planlagt som en rolig tur. De sidste 3 km. af passet blev tilbagelagt i under 3.25, hvor skoen stadig præsterede det den skulle!” (Anders Wagner, ATS Nordic)

On Cloudflow - let behagelig og hurtig

On Cloudflow – let behagelig og hurtig

Og de øvrige farver

On Cloudflow

On Cloudflow

on-cloudflow-malibuneon on-cloudflow-rockorange1 on-cloudflow-spiceflash2