Oplev netop nu den ISPO prisvindende løbesko, On Cloudflash hos Endurancesport – på vej mod nye rekorder.

Vil du forbedre din personlige rekord på kortere distancer eller halvmaraton distancen? Så er Cloudflash det perfekte valg. Endurance Sport har som en af de første On forhandlere modtaget de første par af denne Cloudflash.

Endurance Sport Gl. Kongevej.  En af de første butikker til at tage On i sortiment.

Endurance Sport Gl. Kongevej. En af de første butikker til at tage On i sortiment.

Endurance Sport har som en de første og en af de få netop modtaget On Cloudflash som er blevet kåret til ”Performance product of the Year” på ISPO messen i februar. Vi har spurgt hos Endurance Sport hvilke forventninger de har til denne sko.

”Jeg ser frem til at præsentere denne sko for vores mange trikunder. Her har vi en sko som både kan anvendes som konkurrencesko, men også som let træningssko. Vi ved erfaringsmæssigt, at dette vil falde i god jord hos mange trifolk. Og når vi først får forklaret, hvad vægtforskellen er og hvad det kan betyde på raceday, så får denne sko ”fødder på” (fortæller Rasmus Kristiansen Butikschef).

 

Rasmus fortæller, at der inviteres til et kundearrangement lørdag den 18. marts, hvor kunder har mulighed for at komme og teste nogle af On’s modeller. Desværre ikke denne Cloudflash. Den findes endnu ikke i et omfang, så vi kan tilbyde den som testsko. Men du kan prøve nogle af de Cloudflash, vi har på løbebåndet. Så kan du få en fornemmelse for fit, komfort og respons.

 

Lidt fakta

Skoen er en ultralet konkurrencesko på kun 220 gram. Med Cloudtechnology får du en sko som er super responsiv og energioverførende, dog stadig med den kendte dynamiske og absorberende Cloudtec sål.

 

Målgruppen for denne sko

Skoen henvender sig til den ambitiøse og målrettede løber, hvor det rette udstyr kan gøre den sidste forskel. Skoen er usædvanlig derved, at du oplever en rimelig god stødabsorbering, selv om det er en ubetinget konkurrencesko.

 

Der er allerede vundet løb med denne sko på fødderne af en række professionelle triatleter. Et miljø hvor der søges forbedringer på de yderste marginaler gennem valg af det rette udstyr.

 

Kig forbi Endurance Sport og løb med den 18. marts

On Cloudflash er nu i sortiment hos Endurance Sport, men lageret er ikke stort så det er først til mølle, og efterleveringer bliver svære efter denne sko er kåret som ISPO vinder. Men kig forbi og løb med når vi lørdag den 18.  marts får besøg af rådgiveren fra On og vi løber en tur sammen. Rådgiveren fra On er Anders Wagner tidligere prof. Triatlet.

 

On Cloudflash hos Endurance Sport - Her fortæller Butikschef Rasmus Kristiansen, at de har gnske store forventninger til denne model, og Endurance Sport er helt generelt kommet godt fra start med salg af On sko.

On Cloudflash hos Endurance Sport – Her fortæller Butikschef Rasmus Kristiansen, at de har gnske store forventninger til denne model, og Endurance Sport er helt generelt kommet godt fra start med salg af On sko.

 

Rasmus fortæller her om On Cloudflash og forventningerne til denne ny letvægtssko. Rasmus fortæller, at Endurance Sport i det hele taget er kommet godt fra start med salg af On produkterne. Der er fortsat mange, der ikke kender denne sko endnu, men omvendt er der også mange der kommer hjem fra rejser, og fortæller, at de har set disse sko i udlandet – så der er ingen tvivl om, at kendskabet til disse sko breder sig hurtigt siger Butikschef Rasmus Kristiansen.