Ikke bare til hverdag men til HVER DAG

Du kender fornemmelsen. Du overvejer om du skal løbe en tur, eller om du lige skal vente og se, om ikke det holder op med at regne. Du tæller lidt på fingre, kigger ud i horisonten og afventer. Måske bliver det til en løbetur senere, eller måske bliver det slet ikke.

 

On Cloud og Cloudflyer Waterprrof

Skal …skal ikke løbe…. det regner. Du kan næsten se på løberen her, at der vejes for og imod.

Vejret kan vi ikke gøre noget ved, vi kan kigge i en vejrudsigt, men det bliver som det bliver, og herfra handler det om, at du tager tøj på herefter – OGSÅ når du skal løbe en tur.

Våde fødder er kolde fødder

Du kender fornemmelsen af at have våde fødder, du kender fornemmelsen af at have kolde fødder, og det sidste plejer at være en følge af det første. Så hvis du helt kan undgå våde fødder når du løber, så er du sikret en bedre løbeoplevelse, hvor du kan fokusere på træningen, på turen og på oplevelsen.

Nu vandtætte sko som er både vandtætte og åndbare på samme tid

On har lanceret to nye modeller On Cloud og On Cloudflyer, som begge er Waterproof (vandtætte). Der er tale om to modeller, som On tidligere har lanceret – de vandtætte modeller er blot lavet i et materiale, der giver stor åndbarhed og er vandtætte på samme tid.

Skoene du kan bruge HVER DAG

Men det er ikke kun til løb – du kan også bruge dem om hverdags sko HVER DAG

On Cloud og On Cloudflyer Waterproof er begge lavet I et diskret og pænt design, der gør, at selvom de er udviklet som løbesko, er det også et par sko du kan anvende på kontoret, i byen eller hvor du måtte befinde dig – skoen er fortsat sporty og let i sit design, men det ligner ikke et par almindelige løbesko – så du ligner ikke en der kommer lige fra træningen.

Men bedøm selv.

Fås hos din On forhandler.