Nu finder du også On i Hjørring hos Mimoto – specialbutik for den krævende hverdagsmotionist

Vi kan byde velkommen til endnu en forhandler af On sko. Mimoto i Hjørring har valgt at tage On i sit sortiment. Hos Mimoto finder du On Cloud, den lette trænings og løbesko. On Cloud til let træning eller casual brug. On CloudX, den seneste model fra On til brug for multisport inde såvel som ude – til dig der har brug for en sko, der kan lidt af det hele. On Cloudflow – letvægts trænings og konkurrencesko til dig der søger en sko med fart og lethed samt On Cloudflyer en sko fra On hvor der opleves høj grad af komfort og mærkbar god stødabsorbering.

Lidt om Mimoto

Mimoto.dk er en online webshop med tilhørende fysisk butik i Hjørring. Vi fører et dybt sortiment af premium brands, der kan dække de behov en løber, fitnessudøver eller triatlet må have.
Personalet i Mimoto dyrker alle sport på daglig basis, som gør vi kender til de produkter vi fører og at vi kan hjælpe DIG, med at finde netop de produkter der passer til dit behov. Ved selv at dyrke sport, kan vi også dele ud af vores mange erfaringer – både om varernes funktioner, krav man kan forvente af varerne og de mange forskellige behov, de enkelte vare kan dække.

  • Mimoto.dk
  • P. Nørkjærs Plads 7-8
  • 9800 Hjørring