Eremitageløbet 2017, samtale med Kasper Laumann Hartlev duathlet på internationalt eliteniveau

Når man har startnummer 3, så forpligter det !

Kasper Laumann Hartlev løber Eremitageløbet søndag den 8. oktober. Sidste år blev det til en 4. plads, og tidligere har Kasper indtaget to 5. pladser. Kasper deltog torsdag den 5. oktober i træning med, at det er en  Trail i Holte, hvor Kasper fortalte, at Eremitageløbet er en både sjov og vigtig ting på samme tid. Sjov på den måde underlig skæv distance og på den måde et løb, der ikke kan sammenlignes med andre løb – og vigtig på den måde, at en stor del af den danske elite stiller trofast op til dette traditionsrige motionsløb, som Eremitageløbet er.

Eremitageløbet som en vigtig test og målsætning for mange

For mange handler Eremitageløbet om at kunne gennemføre. Eller om at gennemføre på en bestemt tid. Eremitageløbet er et motionsløb, som gennem årene har tiltrukket tusindvis af løbere hvert år. Her har løbere. Her har løbere kæmpet, lidt og sejret gennem snart 50 år.

På søndag er det ikke et motionsløb for Kasper Laumann Hartlev, der handler det om placeringer, og placering er vigtigere end tid.

”Jeg vil hellere have en topplacering end en toptid”

”Jeg håber, at kunne forbedre min placering fra 2016 – jeg stiller op med nr 3 på maven det forpligter”.

Kasper Laumann Hartlev er til daglig duathlet på internationalt eliteniveau – på en god dag er Kasper top 10 i verden. Det er således mere og andet end løb, som Kasper mestrer, men på søndag er det løbet der tæller. Jeg går efter en topplacering siger Kasper, jeg føler mig godt forberedt, og Eremitageløbet er en god træning forud for Frankfurt Marathon, som er næste udfordring, hvor målsætningen er sub 2.27.

Det bliver særdeles spændende at se, hvordan Kasper bliver placeret på søndag.