Expo med On og X-Bionic

Mød os på Expo torsdag til lørdag denne uge. Vi medbringer et bredt udvalg af X-Bionic performance løbetøj. Tøjet der giver optimal komfort, og sikrer, at du kan fokuserer på det, som det handler om nemlig dit løb. Ved at nedsætte kroppens energiforbrug til at dig ned, frigør du energi til dine fremadrettede bevægelser. Konkret kan du mærke det på, at du sveder mindre, du oplever mindre temperatur udsving på din egen krop.

Lad os præsentere dig for teknologien bag X-Bionic performance tøj på expo, og forklare hvorfor det fungerer, og hvorfra inspirationen stammer – fra naturen Naturligvis :-).

Vi har  også On Running shoe med

På vores stand har vi også et bredt sortiment af On sko. Formentlig det hastigst voksende løbesko mærke i markedet i øjeblikket. Fra at være absolut ingenting for få år siden, til nu at være top 5 i mange lande vidner om, at On er et produkt der kan noget særligt. On er ikke for alle men for mange.

På vores stand finder du de lette modeller, nogle af de klassiske modeller, trailsko og fritidssko.

On Cloudflyer

En af de mere klassiske sko er On Cloudflyer, som er en mængdetræningssko med en god komfort og en god stødabsorbering. Bred i forfoden men med et fast afsæt. God og tæt sjørring, der gør, at skoen slutter godt om vristen.

Vi har Expo priser på denne og andre modeller – kig forbi på vores stand.

Expo foregår i Spartahallen, På Gunnar Nu Hansen Plads på Østerbro, torsdag-lørdag 12-14/9

 

Her finder du produktet i webshoppen