Foredrag med charmerende, inspirerende og motiverende Michelle Vesterby

Med mottoet ”Keep Smiling” som til fulde blev efterlevet denne aften i Birkerød

On var med på sidelinien da der var foredrag med Michelle Vesterby i Birkerød tirsdag den 23. november. I samarbejde med Bjarne Nielsen Birkerød, Løberejser og Trail i Holte var vi med til at skabe rammerne omkring et godt foredrag, hvor Danmarks for tiden bedste triatlet Michelle Vesterby kom med inspirerende betragtninger omkring sit liv som proffessionel triatlet.

Du skal tro på dig selv, hvis ikke du tror på dig selv, hvorfor skulle andre så.

Michelle Vesterby har en stærk vilje og en evne med at sætte sig et mål og forfølge det. Og når en målsætning efterfølges af en handlingsplan, så er der ingen afvigelser i forhold til det. Hvis der skal løbes 15 km løbes der således 15 km og mangler der et par hundrede meter, når Michelle Vesterby kommer hjem, så løbes der op og ned af vejen, til naboernes store morskab  ”en plan er en plan – og jeg gør hvad der står” siger Michelle Vesterby.

Et foredrag på næsten 2 timer kan ikke koges ned på en side på et opslag. Michelle Vesterby skal opleves, det fortjener hun, og hun er stærk som live performer, hvor Michel Både formåer at holde et godt struktureret foredrag, men også at elaborere over et par ting og fortsat fastholde sin pointe.

  • En ting som går igen – og det virker stærkt. Det er når Michelle Vesterby siger gentagende gange. Jeg dyrker sporten fordi jeg kan lide det – ikke fordi nogle har fortalt mig, at jeg skulle

Michelle Vesterby er aktuel med ny bog Tritræning for kvinder den blev signeret i dagens anledning.

Målsætning 2018

Målet for 2018 det ligger klart. Og det er en podie placering på Hawaii Ironman og gerne nummer 1 – forberedelserne hertil er allerede i gang selv om det lige nu er low season, men det er også en del af planen.

Billeder fra en aften fyldt med energi