Selvfølgelig kan du løbe marathon i en On Cloudflash, siger Kasper Laumann Hartlev

Kasper Laumann Hartlev blev 3. bedste dansker til Cph Marathon – et marathon han slet ikke skulle have løbet. Det var der bare.

Måske kender du On Cloudflash. Vi har skrevet om den et par gange tidligere. On Cloudflash er en usædvanlig let sko – lidt af en Formel 1 indenfor sit felt. Der er lidt delte meninger, om Cloudflash kan bruges til at løbe marathon eller om der er for lidt stødabsorbering.

Cloudflash er på ISPO messen kåret som Product of the year 2017/18, så den kan noget. Men mange ville nok vælge noget med mere stødabsorbering, når det kommer til de helt lange distancer.

Det var en spontan beslutning

Kasper Laumann Hartlev som er X-Bionic og On ambassadører, besluttede sig få dage før Copenhagen Marathon at han skulle løbe marathon måske…. planen var egentlig at løbe 30 km som god træning og så udgå. Til historien hører, at Kasper er duathlet på internationalt eliteniveau – og det kan lige tilføjes, at det er på topniveau.

Planen var med andre ord løb 30 km – hvis jeg ligger til en PR fortsætter jeg, eller slår jeg op i banen fortalte Kasper før løbet. Da det var et træningsløb så blev der ikke restitueret dagen før, men cyklet ca 100 km fortæller Kasper. Jeg tror jeg med sikkerhed kan sige, at det var der næppe mange andre der gjorde!

Valg af sko

Det var en spontan beslutning, og Kasper måtte dagen før løbet vælge, hvilke sko, der skulle løbes i. Skulle det være Cloudsurfer, Cloudflow eller Cloudflash – hvad er lettest, hvad er hurtigst var spørgsmålet ?. Klart svar det er Cloudflash, så det blev valget.

Splittider

Kasper løber splittider på omkring 17 min for hver 5 km (se nedenfor)

Relativt stabilt (og hurtigt). Sluttiden bliver 2.24.47 som er forbedring af PR med 1½ minut.

Så ja du kan godt løbe marathon i On Cloudflash eller rettere Kasper Laumann Hartlev kunne