Om at se tingene i en større sammenhæng, hvor løb danner ramme om noget andet

Vores X-Bionic og On Ambassadør Ane Chen er en ivrig og ihærdig motionist, som kommer meget rundt. Anne søger nye, spændende og anderledes løb og ikke mindst de venskaber og personer, man kan finde, når man møder andre der deler passionen for løb.

Beretning fra Anne Chen

I dag, søndag havde jeg den udsøgte fornøjelse at løbe HC Andersen 10km, under perfekte vejrforhold og super stemning, i  Odense´s gader sammen med en super sej kvinde, Samantha. Nogen gang handler løb om at gøre det sammen med andre og se dem lykkedes.

Her er hendes ord:

Det er 7 år siden, at jeg i 6 mdr lå indlagt på OUH. Dengang kunne jeg ikke gå længere end ud til Sønder Boulevard (500m) uden at blive enormt træt, svimmel og med et hjerte der hamrede løs. I dag løb jeg igennem Odense’s gader og skar 12 minutter fra mit sidste løb, jeg er både rørt og stolt af mig selv. 

Det er ikke kun de som kommer på podiet, der kan glæde sig over gennemførelse og egne indsatser. Vi vinder alle på vores eget niveau. Disse sejre kan anspore til flere gode indsatser hos en selv og hos andre.