Fredags fristelser – On Cloud til træning og til hverdag

Fredags-fristelser (On Cloud) kunne vi have lyst til at kalde dette opslag, men det er ikke kun en fristelse om fredagen. På mange måder kan denne løbe- eller fritidssko friste både på design og funktionalitet.

On Cloud er en af de meste solgte On sko i 2016 og 2017. On formår med denne sko, at favne den gode komfort og den gode funktionalitet, som løberen eller tri-atleten efterspørger.

Ekstrem let (og hurtig sko)

On Cloud er en meget let sko, herremodellen ligger på under 200 gram og med et hældrop på bare 5 mm, lugter dette af at være en sko, der kan indbyde til det hurtige og lette fodskifte og dermed høj fart. Det kan bogstavelig talt mærkes at dette er en let sko både når du har den i hånden, og når du får den på foden.

“Når du får denne sko på, får du bare lyst til at løbe og bevæge dig – den føles let og samtidig absorberende”

Af en let sko at være giver On Cloud fortsat en  rigtig god stødabsorbering, tilstrækkelig til at du kan bruge den til konkurrence og intensitetstræning. Som mængdetræningssko kan den gå for den lette veltrænede person.

On Cloud har opnået stor udbredelse blandt fritidsbrugere som casual sko

Cloud er den model fra On, der er solgt flest af til gadebrug. Det kan være som sejlersko, en cafesko, en gå i byen sko, en arbejdssko eller noget helt andet. Cloud er på en gang en løbesko men samtidig en sko, der kan bære at blive brugt som casual sko. Med mere diskrete og afdæmpede farver, er det også en sko, du finder på kontorgangene.

Det er ikke nødvendigvis målet med en løbesko, at denne skal kunne anvendes som fritidssko, men det vidner om den komfort, og det design som følger med.

Cloud er en sko du tager på, og så vil du bare ikke have den af igen.

Der er kommet et par nye farver i detailhandlen – her vist ved fire forskellige modeller

Nærmeste forhandler

 

On Cloud - Denim / White. Trænings og fritidssko.

On Cloud – woman – Denim / White. Trænings og fritidssko.

 

On Cloud - Navy / White

On Cloud – man – Navy / White

On Cloud Black / White

On Cloud – Black / White – woman/man