Kom til lager salg!
On løbesko og X-Bionic sportstøj til nedsatte priser i Greve, kun lørdag den 8. maj fra kl. 10-13.

Til trailløbere, ultraløbere, marathonløbere, motionsløbere til ALLE løbere

Et par gange om året åbner vi for restsalg hvor især løbere, skifolk og bike freaks kan finde de kendte brands til skarpe priser – det er lige om lidt. Vi gør det kun få gange så grib muligheden, når du kan.

Uanset hvor store anstrengelser vi gør os i vores indkøb, så ender vi altid op med at have nogle rester. Det kan ikke undgås, men så kan vi benytte lejligheden til at invitere til restsalg i Greve. Besøg os på Greve Landevej 140 den 8. maj mellem kl. 10 og 13, og gør forårets fedeste kup.

Vi har Sportstøj og løbesko fra Schweitziske On og  X-Bionic på tilbud, begge high-end mærker indefor løbesko og sportsbeklædning.

Hvad angår On finder du et bredt udvalg i klassiske løbesko, du finder trail, ultrasko, du finder den kendte Cloud Sneakers samt race sko. Nogen modeller har vi mange af andre lidt færre – men vi garanterer at have sko i enhver størrelse – Du kommer næppe til at køre forgæves. Vi har uden overdrivelse 1000-vis af sko.

Hvad angår X-Bionic har vi ligeledes et bredt sortiment. Det gælder indenfor både løb, cykel og ski. Intet nævnt intet glemt, men du finder et meget bredt sortiment – hvis ikke du har prøvet X-Bionic før er dette muligheden.

Kom til restsalg på gården – lad os få en snak om, hvad der kan hjælpe dig

Lørdag den 8. maj fra kl 10-13

Premiumsport / ATS Nordic

Greve Landevej 140

2670 Greve Strand

www.premiumsport.dk