Kasper Laumann Harlev X-Bionic og On ambassadør og ikke mindst duatlet

Kasper deltog i weekenden i Powerman Spain på Mallorca. Det  blv til en imponerende 5. plads i et felt der bl.a. havde den nuværende verdensmester på lang distance samt tidligere verdensmester på kort distance (duathlon) til start.

Kasper lagde ud med at løbe 10 km på 30.22, herefter blev der cyklet 60 km, det blev tilbagelagt i tiden 1.38.16, og herefter blev der atter løbet 10 km denne gang på 32.39. Kasper har dermed et negativt split på lidt over 2 min. Men samtlige deltagere havde en langsommere anden 10-kilometer. Sprednineng ligger faktisk i den lave ende, og vidner om et veldisponeret løb. Resultatliste Powerman Spain.

Som det også fremgår af samme resultatliste, er Kasper yngste mand i hele feltet, og dermed kunne det mere end antydes, at der også kan ligge nogle gode resultater i de kommende år.

Super fed sæsonstart – sidste år blev jeg 10’er, så en pæn forbedring, og det lover godt for sæsonen. Siger Kasper Laumann Hartlev.

Det er ganske imponerende at følge Kasper med det engagement, og den målrettethed, han lægger for dagen. Med en 5. plads i et felt, der tæller på papiret verdens bedste, så kan det fortsat blive bedre. Men det er marginalerne der nu arbejdes med.