Top 5 er målet – men hvis man skal på skamlen så hellere gå helt op

Kasper Laumann Hartlev løb for bare 6 dage siden den 50. udgave af Eremitageløbet, hvor han indtog en flot fjerde plads. I morgen søndag den 15. oktober løber Kasper Laumann Palma Marathon. Kasper fortæller:

Der er 5 der kommer på podiet – jeg går efter en podie placering, efter at komme helt til tops. Det vil sige 1,2 eller 3. Jeg går ikke efter en god tid, men efter en god placering. Jeg skal øve mig i at løbe taktisk og disponere mine ressourcer bedst muligt – og så må det række bedst muligt.

Der er 14.000 (godt og vel), der stiller til start, der løbes både 10 km ½ marathon og så den fulde marathon. Der er tale om det største løb på Mallorca, med start og mål i Palma. Så der er pyntet op til “Løbefest”

Det var nok ikke alle, der ville løbe en relativ hård konkurrence som Eremitageløbet er med sine 13,4 km og så løbe Marathon weekenden efter, men for en topatlet handler det, om at være skarp hele tiden.

Kasper fortæller, at det er varmt i Palma – det generer ikke Kasper, som bare ser det som en udfordring for de øvrige deltagere.

Skovalget til dages race er en Cloudflash en modbydelig let og hurtig sko fra On.

On Cloudflash - Best product of the year in performance category

On Cloudflash – Best product of the year in performance category

En sko som Kasper har gode erfaringer med, men også en sko der er strippet for al komfort for at give plads til en eftergivende speedboard, og et stærkt afsæt. Stødabsorbering er så som så. Sædvanligvis er Cloudflash sko der bruges på kortere distancer – Men Kasper kan løbe 42 km i denne sko. Og dermed har Kasper allerede ved skovalget en konkurrencemæssig fordel.

Start er kl 9.00 – vi krydse fngre for Kasper.