Der findes ikke bare et par standardindlæg, ikke to fødder er ens, alle har individuel gangart, alle har individuel belastning ved almindelig gang, træning og aktivitet.

Hos Indlægsklinikken på Vesterbrogade i København finder du to ortopædiskomagere, som har ført håndværket videre. De repræsenterer til sammen mere end 46 års erfaring i behandling af fødder gennem tilpasning af skoindlæg. De har, som de selv fortæller, set flere fødder end de fleste, og der er ikke meget, de ikke har set indenfor deres felt.

 

Gode sko kan tage dig langt. Individuelt tilpassede indlæg, kan tage dig videre.

 

Hos indlægsklinikken går de kompetent til værks, hvor der tages afsæt i den enkelte person. Individuelle fødder kræver individuelle løsninger.

Det starter med en samtale

Når du besøger indlægsklinikken, starter det med en samtale omkring dig som person, og de udfordringer du måtte opleve i relation til dine fødder. En mindre skævhed i dine fødder kan forplante sig til en varig belastning andre steder på kroppen, og kan vanskeliggøre din motorik og dine bevægelser. Herefter bliver der foretaget en 3D scanning af dine fødder.

Læs om den særlige 3D scanning her

 

Indlægsklinikken er et sted, hvor der tages højde for alle de individualiteter, som vi bærer på som almindeligt individ, hvad enten vi er almindelig gående, en aktiv motionist eller eliteatlet. Vi bruger alle vores fødder, men udsætter fødderne for forskellige belastninger.

 

Vores rådgivning starter med en samtale og herfra foretager vi vores analyse. En sko leverer som udgangspunkt en one-fits-all løsning – hos Indlægsklinikken tilpasser vi produkter herfra i erkendelse af, at alle fødder er ikke ens. Valg af sko handler om mere end skostørrelse – vi sørger for at fod møder sko. Vi hjælper til, at personer med maksimale belastninger f.eks. eliteatleter, har fodtøj der hjælper dem bedst mulig i deres idræt.

(David & Flemming, Indlægsklinikken)

Hos Indlægsklinikken tilstræber de, at enhver kunde, besøgende eller klient, oplever at have fået noget med hjem, når vedkommende forlader butikken – Indlægsklinikken ønsker at kunne gøre en forskel.

Indlægsklinikken

Indlægsklinikken hvor der tages afsæt i individuelle fødder fordrer individuelle løsninger.

Indlægsklinikken forhandler On sko. On sko giver den stabilitet via sin opbygning, der er afgørende for, at man kan arbejde videre med fodtøjet, også for personer som udsætter deres fødder for ekstraordinære belastninger.

 

“Hos Premiumsport er vi stolte af, at blive valgt som samarbejdspartner hos Indlægsklinikken, og vi kan med stolthed og tryghed henvise til en kompetent samarbejdspartner, når gode sko ikke er nok” fortæller Allan Jensen distributør af On i Danmark.

 

Gode sko kan tage dig langt – individuelt tilpassede indlæg, kan tage dig videre.

 

Her finder du indlægsklinikken