On Cloudflyer lidt som at løbe i en lille Audi

Nu som restsalg før kr 1400 nu kr 900

Min træning de seneste par uger har for en stor dels vedkommende foregået i On Cloudflyer. Det er skoen, som jeg vælger, når jeg skal ud på en lidt mere stille og behagelig tur, og det kan være langt som kort. On Cloudflyer er en model udviklet til landevej og hård underlag, men den fungerer også til en tur i skoven med lidt mere løst underlag. Den fastholder sin gode komfort uanset underlag. En All-round sko til problemfri træning uanset distancen.

Som at løbe i en lille Audi

Sidst jeg var ude og løbe med det formål at sætte ord og billeder på min sko, kom jeg til at kigge på biler, og jeg tænkte, hvis On Cloudflyer var en bil, hvilken bil ville den så være? On Cloudflyer ville nok være en Audi.

On Cloudflyer ligger godt på vejen, den giver en god komfort, den er blød og behagelig, men fortsat sporty. On Cloudflyer sidder godt på foden lidt på samme måde, som når du sætter dig ind i en Audi (hvis du kender til den fornemmelse). Når du lukker døren eller strammer skoen, så slutter begge dele sig godt omkring dig – Du er i din egen lille verden. Klar til at bevæge dig fremad.

Det handler om at komme frem både i en Audi og i en Cloudflyer

On Cloudflyer er mere til komfort end til ræs: Den er sikker og pålidelig og tager dig sikkert frem til din destination eller gennem din træning.

Design – den er altid svær – sporty, lidt eksklusivt, tidsløst, klassisk og diskret – en model som andre lader sig inspirere af.

Hvor finder jeg min On Cloudflyer

Hvis du har lyst til at købe en Audi så kan vi ikke hjælpe dig. Men hvis du har lyst til at prøve denne Cloudflyer, der kunne minde om en Audi, så finder du mere her.

Også som restsalg

Nærmeste forhandler finder du her.