Løb med Claus Hechmann – test tøj fra X-Bionic & løbesko fra On

Lørdag den 7. januar har vi hos On og X-Bionic fornøjelsen af at løbe med Hechmann Running i Slagelse. Claus Hechmann er, som du måske vil vide, en fremragende foredragsholder og en af de mest anerkendte løbetrænere herhjemme. Claus Hechmann træner til daglig en række seriøse løbere indenfor konkurrence og eliteløbere – men seriøse motionister som  vil være bedre, er der også plads til.

Lørdag den 7. januar er X-Bionic og On inviteret med til Hechmann Runnings fællestræning i Slagelse, vi prøver om vi kan følge med. Til denne træning medbringer vi testsko fra On og løbetøj fra X-Bionic således, at deltagerne har mulighed for at teste nogle af vores produkter.

X-Bionic og On er Schweiziske produkter, som begge bygger på teknologi og innovation – viden tilsat godt håndværk og fremstilling. Det fortæller vi mere om  efter træningen.

Der er tale om produkter hvor funktionalitet og komfort er godt forenet, som giver dig en bedre ydelse og præstation både til træning og i konkurrence øjemed. Med produkter fra X-Bionic og On kan du godt forvente lidt mere.

Vi løber fra Hechmann Sport lørdag den 7. januar kl 10.00. Du kan prøve udstyr fra kl 9.15. Kom i god tid hvis du vil låne lidt udstyr, så vi sammen kan finde den rigtige størrelse til dig.

Vi glæder os til at være med, og vi glæder os til at møde en masse nye løbere.

Hechmann fællestræning

X-Bionic og On deltager gerne til arrangementer af denne karakter, hvor der løbes, og der er plads til at dele erfaringer omkring løb, tilbehør og udstyr. X-Bionic og On er løbeprodukter som sigter højt på præstations og komforsiden. Performance gennem teknologi og innovation. Du har lejlighed til at prøve det nu på lørdag i forbindelse med fællestræningen.