Endurance Sport

Københavns mest rendyrkede tri-butik med fokus på kompetencegivende rådgivning for både den erfarne atlet, og den som skal i gang med de tre discipliner for første gang.

Endurance Sport; Du er ikke i tvivl om, hvad det handler om

Det første indtryk der møder dig når du træder ind i butikken

Det første der møder dig, når du træder ind i butikken på Frederiksberg, er store åbne lokaler med højt til loftet, gode udstillingsvinduer og et godt lysindfald. Butikken er holdt i lyse nuancer og virker meget ordentlig og ryddelig. Det er en behagelig fornemmelse at bevæge sig rundt.  Butikken er i 1½ plan og det giver en spændende indretning og disponering af butikken, hvor du kan stå på det øverste dæk og overskue hele butikken. Løbeafdelingen befinder sig i den forreste del af butikken, cykler er trukket lidt tilbage. Våddragter finder du ved cyklerne.

img_3602 img_3603

Endurance Sport tri butik. Også med enkeltstart cykler - med sans dor detaljen

Endurance Sport tri butik. Også med enkeltstart cykler – med sans dor detaljen

Butikken er behageligt indrettet – holdt i lyse toner, og du får hurtigt et overblik over, hvor tingene befinder sig

 

Mekka for Løbesko

Skovæggen finder du i den forreste del af butikken. Skovægge har vi set før, men hos Endurance Sport ser det usædvanlig godt ud, og det skaber en ekstra wow-effekt. Det er en imponerende oplevelse at se så mange sko på en gang – og det giver et godt overblik når kunderne skal rådgives.

Skovæggen er centralt placeret i butikken og bogstavelig talt ståstedet hvorfra der tales om modeller. Endurance Sport tilbyder en særdeles grundig sko/løbestilsanalyse.

 

On Løbesko

On Løbesko

Historie – Sådan startede det

Endurance Sport blev etableret i 2005 og har således for længst slået sig fast, som stedet, hvor triatleten får den kompetente rådgivning.

”Jeg kommer fra Løbemiljøet. Jeg er uddannet i en løbe specialbutik, så det var naturligt for mig, da jeg skulle skabe min egen butik, at det ville blive centreret omkring løbet, men hvor vi så også havde de øvrige discipliner. Til at starte med var vi da også mere en løbebutik med tri-produkter end en egentlig ”Full service butik” for triatleter” fortæller Jonas (Indehaver af Endurance Sport).

I takt med at hele tri-segmentet bare voksede og voksede – samtidig med at der ikke var andre der servicerede den del på en seriøs måde-  så oplevede vi en pæn vækst i de år, hvor tri blev rigtig udbredt. Vi oplevede at vores aktiviteter på løbeområdet forblev de samme, men særligt på cykeldelen skete der noget, og det forskubbede for alvor fordelingen af omsætningen (Jonas).

Valg af butikkens beliggenhed

Endurance Sport startede oprindeligt andetsteds på Gl. Kongevej. Men i 2012 flyttede Endurance Sport til de nuværende lokaler. Der var brug for mere plads efter vi valgte at tage cykler i sortiment fortæller Jonas. Siden 2012 har vi haft denne beliggenhed, hvor vi også har cykelværksted, så vi kan betjene vores cykelkunder fra start til slut. Da vi skulle placere butikken kiggede vi meget på geografien, og vi fandt frem til, at Frederiksberg ville være et optimalt sted. Frederiksberg er, som mange vil vide det, et attraktivt sted at bo og handle og samtidig er det et sted, hvor mange personer i vores målgruppe bor. Og så gjorde det da heller ikke noget, at der ikke rigtig var andre om buddet på daværende tidspunkt.

 

Endurance Sport har et bredt sortiment af tri-cykler. Vi skal kunne betjene den person som skal køre en tri for første gang og vi skal kunne håndtere den meget seriøse, der skal bruge en enkelt startcykel. Det gør det oprigtig talt spændende at kigge på cyklerne – også selv om du ikke skal have nogen af dem.

En særlig fornemmelse i starten da tri endnu var ung

Der var noget liebhaveri over det i starten – noget som du ikke fandt andre steder – folk kom fra nær og fjern for at se på tri-udstyr, qua det at der ikke var mange andre udbydere, samtidig med at nethandel endnu var i sine unge dage. Ikke alene var alt samlet et sted, det var også de gode produkter – vi var en magnet på tri-segmentet. I dag er markedet væsentlig større, men vi er også flere til at betjene de mange kunder.

De rigtige produkter

Det med at have de rigtige produkter har ligget os på sinde siden vi sammensatte vores sortiment for første gang. Det skal være produkter som det giver mening at have i en specialbutik. Det vil sige, at det skal enten være de bedste produkter (high-end) eller også skal det være produkter, der skiller sig ud fra mængden.  Vi skal have de produkter der kan gøre en forskel for vores kunder – og vi kan forklare hvori denne forskel består.

 

Vores sortiment i konstant udvikling

Vi kigger hele tiden på netop denne del – vi skal være attraktive og være en indbydende butik, hvor folk får lyst til at kigge forbi. Det er udfordringen i den tid vi er i, at hvis ikke du byder dig til, hvis ikke du er attraktiv nok så vinder nettet, hvor produkter kan præsenteres men ikke prøves. På den måde har vi en konkurrent (nettet/websalg) som vi ikke havde tidligere.

Noget af det seneste Endurance Sport har taget i sortiment er On. Et helt nyt Schweiziske løbeskomærke (nyt i Danmark), som er udviklet af triatleter for triatleter og løbere. Det er et produkt der er nyt og anderledes derved, at der er tænkt anderledes. Hvordan kan atleten på anden (og bedre vis) opnå det som vedkommende har brug for, når han eller hun træner. On er en sko som repræsenterer netop det vi efterspørger i butikken – et teknisk produkt der kan gøre en forskel for den enkelte.

On forener funktionalitet med komfort, noget som er vigtigt, når du er ude i mange timer af gangen. Men som alle vores andre produkter finder vi kun den rigtige løsning ved forudgående dialog. Vi har som en af de første butikker i København taget On i sortiment, og på den måde er vi igen frontrunnere, det handler om som specialforhandler, hele tiden at holde sig orienteret om hvilke nye teknologier og deraf afledte innovative produkter der kommer på markedet.

On Løbesko set fra gaden

On Løbesko set fra gaden

Vores mantra – Tættere på kunderne

Vi vil gerne opfattes som værende en butik, hvor tri-atleterne og løberne opfatter os som huset hvor der gives værdiskabende rådgivning. Vi er meget dialogbaserede i vores kundetilgang. Gennem dialogen skaber vi den rette løsning for kunden. Det kan til tider tage lang tid, men så er du også sikker på at dit valg er velovervejet og at du får det helt rigtige produkt.

Vi er nu i et marked, som ikke længere vokser eksplosivt. Markedet har konsolideret sig på et højt niveau (vi er mange der dyrker tri i Danmark set i forhold til vores størrelse). Vi har hos Endurance Sport nu mere tid til at fordybelse, rådgivning og til at være med hvor der trænes og at have fokus på det som vores kunder efterspørger.

2017 bliver et meget spændende år fyldt med gode løb, events, produkter og spændende kunder. Vi glæder os.