Endurance Sport har justeret på konceptet og slår dørene op til en ny flot butik.

On løbesko har i den forbindelse fået en fremtrædende placering.

Endurance Sport lukkede butikken to dage i midten af november, hvor lejligheden blev benyttet til at disponere butikken anderledes med alt, hvad dette indebærer. Løbsdelen fremstår nu endnu stærkere, og er det som møder kunden, i det øjeblik, han træder ind i butikken.

Løbesko er et af nøgleprodukterne

Løbesko er et af nøgleprodukterne hos Endurance Sport, og det er nu flyttet helt frem i butikken således, at skovæggen, nu er en del af vinduesudstillingen. Det betyder, at forbipasserende på gaden kan se det store udvalg af sko, og det er ganske tydeligt, at netop denne opstilling virker tiltrækkende på opmærksomheden.

 

On hos Endurance Sport

Vindue der møder dig hos Endurance Sport på Frederiksberg – Skoene er trukket helt frem i vinduet, så forbipasserende straks kan få et imponerende overblik.

Jonas, indehaver af butikken, fortæller at den forreste del af butikken nu er helt dedikeret løb. Det er også udtryk for, at løb bliver endnu vigtigere for Endurance Sport.

Endurance Sport er fortsat det sted du går hen, når du søger den komplette og kompetente rådgivning for triatleten – Endurance Sport kan levere alt indenfor svømning, cykel og løb. Men det bliver mere og mere tydeligt, at det er løbeprodukterne der er volumenprodukterne. Der kommer flere og flere løbere til, og brugen af løbeprodukter finder stadig bredere anvendelse.

Vi ser løb som en endnu større del af det som foregår i fitnesscentrene, vi ser træning flytte ud af fitnesscentrene, og løb indgår i flere ting – det skal Endurance Sport være en endnu større del af, er meldingen fra Jonas.

Endurance Sport vil med denne ombygning signalere, at de kan det hele indenfor tri, og så gør man sig særlig umage indenfor løb.

Prioritering af produkter og brands

Hvad angår indretning af butikken, så er prioriteret de produkter, som fungerer for den atlet der forventer lidt mere – atleten som går efter det, som kan gøre en forskel.  Det være produkter hvor der er tænkt på design. Det handler også om appearence – din fremtræden, hvordan ser du ud når du træner – det er ikke mindst de sociale medier et godt eksempel på.

Endurance Sport fører et bredt sortiment af On – både løbesko og tøj. Produkter hvor der er arbejdet med både design og funktionalitet.

On er et mærke som nærmest sælger sig selv – Jonas fortæller, at de oplever, at kunder kommer ind og efterspørger specifikke produkter, kunder kender specifikke modeller, har hørt om dem eller har fået dem anbefalet. På den måde gør On brandet en forskel for Endurance Sport, hvor du også finder et meget bredt sortiment af On sko.

Jonas foran On løsning i butikken, som er blevet en del af det nye Shop in shop koncept.

Jonas indehaver af Endurance Sport fortæller, at de har rystet posen, flyttet rundt på en række produkter i butikken. Der arbejdes nu med shop in shop løsninger, det giver både bedre overblik og et bedre look fortæller Jonas.

Den nye butik har et åbent og indbydende look. Butikken er bygget op som en shop in shop løsning, hvor du hurtigt får et godt overblik over, hvor finder du hvilke produkter. Og det ser ud til at fungere.