Cloudflyer – Gaveforslag nr. 2 til Løberen

Til dig som søger en hverdags træningssko, som på en og samme tid giver både støtte og komfort. En sko fra On, hvor der arbejdes ud fra tanken at løbeskoen skal gøre det lettere, sjovere og mere effektivt at træne.

Cloudflyer fra On er ikke en ny model. Cloudflyer har allerede været på markedet i et par år, hvor den har opnået stor popularitet. For dig som søger lidt støtte under svangen, er dette en oplagt mulighed fra On.

Hvad er nyt ved denne model?

I forhold til tidligere versioner af denne sko er der arbejdet lidt med overdel og pløs, der sikrer et endnu bedre fit, overdelen er i et endnu lettere og mere åndbart materiale. Der er ligeledes arbejdet med strukturen i sålen, som hjælper til en bedre fremadrettet bevægelse og dermed en bedre løbeøkonomi baseret på en række laboratorie studier.

Hvornår skal du vælge denne sko?

Hvis du allerede har et par sko at vælge imellem, vil du trække denne sko frem, når du skal ud og løbe en tur, hvor komforten skal være i højsædet. Det er skoen til de lidt længere ture, hvor udholdenhed er vigtigere end tempo. Skoen giver dig en god stødabsorbering – også på de lange ture, du føler ikke du træder den ned, og så er der arbejdet med dens speedboard, der giver dig et godt afsæt. Det handler som bekendt ikke kun om at lande – behageligt – nedslaget- men også at have et godt afsæt  ”Land soft push hard”.

On Cloudflyer er en god “all round” træningssko, som kan bruges til lidt af hvert. Det kan tilføjes, at den er også god at gå i, hvis du ikke skal løbe hele tiden.

On Coudflyer har et hældrop på 7 mm og en vægt på 280 gram (UK 8,5 herrer).

Nedenfor ser du de nye farver;

Vejl. pris kr 1400,-

Her finder du nærmeste forhandler