Brugeranmeldelse af Cloudventure – test i Irealand Wicklow Mountains

On traillsko er godt repræsenteret på Løberejser tur til Irland. Der løbes i Cloudventure som er all round trailskoen og der løbes i Cloudventure Peak, som er den lidt lettere model. Der løbes over 4 dage, hvor de daglige distancer ligger mellem 20-30 km i meget varieret og alsidigt terræn.

Der løbes på hårdt underlag, og der løbes på blødt underlag. Vådområder passeres, og det kan ikke undgås at man “får sok” nu og da, men det meste af tiden løbes der på tørt, hårdt men løst underlag – Meget vekslende og meget varierende. Der er opløbsstræk, hvor opstigning foregår over flere kilometer og tilsvarende nedad – skoen bliver med andre ord prøvet i nogle belastninger situationer med f.eks. lange nedløbsstræk, som er svære at finde i Danmark.

 

Cloudventure

Cloudventure – den klassiske trailsko fra On – Klarer sig godt under disse forhold. Det kan ikke undgås, at du støder foden både mod træer, rødder og sten. Her kommer Cloudventure solide frontpolstring til god gavn. Der tages godt af for disse stød, som bare vokser i antal,som dagen skrider frem – formentlig som resultat af, at vi som løbere bliver trætte, når vi har været ude i mere end 3 timer.

Cloudventure trailskoen giver en god stødabsorbering mod det til tider særdeles hårde underlag, som kan bestå af ujævne sten, som er meget lidt eftergivende – Her er det godt med noget polstring mellem underlag og dine fødder.

Den nye Cloudventure går lidt længere op omkring anklen, og holder dermed foden bedre i belastninger, hvor foden er i mere horisontale bevægelser (fra side til side)

Test af skoen flere dage i træk

Efter 3 dages løb med Cloudventure ville det kunne mærkes, hvor skoen har sine udfordringer for løberen – og dette vil i sagens natur altid være individuelt. Men efter 3 dage er der fortsat ingen tegn på vabler eller slidmærker. Skoen er visuelt synligt mærket af flere dages brug i hårdt terræn, den lugter også en kende anderledes, men den fungerer fortsat upåklageligt. Og på en tur af denne karakter, så er det nok en god ide med en sko, der giver en god stødabsorbering. Dette af hensyn til knæ, hofter og andre dele bærer belastningen.

Sammenfattende

Til dig der søger en sko, hvor du ønsker noget stødabsorbering, en beskyttende front – jeg oplever trailskoen som værende komfortabel, og der kan løbes i skoen både flere timer i træk, og flere dage i træk. Pasform er individuel, men jeg oplever skoen som velsiddende. Cloudventure er medium i bredde og en kende bredere fortil. Formentlig en pasform som vil passe til mange.

Cloudventure er trailskoen fra On du vælger, når du skal ud på de lidt længere og lidt hårdere ture.

Her finder du Cloudventure