Cloudultra – Nyhed

Til ultraløberen, til det ekstreme – Cloudultra er en sko der forener komfort, speed og god stødabsorbering

On lancerer Cloudultra, der henvender sig til løbere der løber langt i udfordrende og vekslende terræn.

On Cloudultra – Award vindende sko med ultra stødabsorbering til ultraløb. To lags Helion™-powered CloudTec® giver en ultimativ stødabsorbering på de lange løbeture. Skoens lukkede sål er velfungerende på blandet terræn. Det nye FlipRelease™ (særlig snøring) gør det nemt at udvide eller spænde snøring blot med et click.

Dette er ikke bare en trailsko du kan løbe langt i. Det er en sko der forener de gode egenskaber fra en trailsko med den komfort du oplever i en velsiddende klassisk løbesko med god polstring.

Cloud Ultrarun

Cloudultra er forsynet med et patenteret snøresystem der gør det nemt at spænde og løsne snøringen i farten med et enkelt click.

Lanceringsdato den 4. marts et sted nær dig

Skoen lanceres den 4. marts, men vi har allerede haft lejlighed til at teste den. Vi er ubetinget begejstrede for Cloudultra. Du kan forvente en længere og grundigere anmeldelse her på siden, men lige et par ord omkring vores opfattelse.

Cloudultra er en forbavsende let sko taget i betragtning af, hvor fast en stødabsorbering denne sko giver. En stødabsorbering som kommer til udtryk ikke mindst, når der løbes ned af bakke. Cloudultras indbyggede speedboard giver løberen et godt stride – absolut et godt bekendtskab som kun vinder desto længere turen er. Fortsætter der, hvor andre slipper.

Det er ikke kun en sko for ultraløbere

Løberen der ikke nødvendigvis er ultraløber, vil opleve en skånsom sko med et godt afsæt, en god stødabsorbering, og en sko, der fungerer i varieret terræn. På den måde kan dette også være skoen for den løber, som skal passe lidt på sig selv. For testløberen har dette været en meget positiv oplevelse.

Når terrænet kræver noget ekstra så vælg Cloudultra

Cloudultra forhandles hos

  • Endurance Sport – Frederiksberg, København
  • Naturligvis – Frederiksberg og Lyngby
  • Rulleskisport – Hellerup
  • Runners Lab – Ålborg