Camilla Pedersen træner i Cloudsurfer

Vi havde hos Premiumsport besøg af Triatlet Camilla Pedersen på Copenhagen Marathon Expo – Camilla kom forbi Premiumsports stand for at hente endnu et par On Cloudsurfer.

Det er altid interessant at høre hvilke sko eliten løber i. Valg af løbesko er om noget, en detalje der kan gøre en forskel i både ydelsen og oplevelsen. Eliten har prøvet flere sko end os hverdagsmotionister, de har et større sammenligningsgrundlag, og de er mere kritiske. Det er derfor med stor glæde, at vi oplever at Camilla løber i On løbesko.

Læs nedenfor hvad Camilla Pedersen løber i, når det skal gå stærkt, når der skal konkurreres.

Camilla skulle  løbe Copenhagen Marathon. Et projekt hvor Camilla hjalp Andreas til at træne op til marathon på bare 10 uger – læs mere på Camilla’s facebook profil.

Nu skal man jo ikke løbe marathon i et par sko som man netop har købt – eller ?

Camilla Pedersen løb dog ikke i Cloudsurfer til Cph Marathon – Marathon blev løbet i Cloudswift – en sko som Camilla havde testet et par uger i forvejen. Iøvrigt fortæller Camilla, at det er en sko, som hun finder meget velegnet netop til de lange ture, hvor tempo ikke er det primære, men hvor det handler om at komme godt igennem. Helst med en god oplevelse.

Cloudswift er en model, som On lancerede dette forår, hvor der især er sket udvikling omkring speedboardet med det formål, at give løberen et fastere afsæt og højt “energy return”og fortsat have en sko med en god stødabsorbering i nedslaget. Og det hele skal forenes i en komfortabel sko.

Cloudswift – Denne sko løb Camilla Pedersen Cph Marathon i

 

Cloudsurfer – træningssko til den daglige træning, til mængdetræning og til fartleg

Cloudsurfer er den klassiske og nærmest ikoniske løbesko fra On, der har konverteret mange løbere som hidtil har været loyale overfor andre brands. On Cloudsurfer er bare speciel, og det skal opleves.

Cloudsurfer – Som Camilla Pedersen og andre træner og løber i

Læs anmeldelse af Cloudsurfer her

Camilla Pedersen favoritvalg når det skal gå stærkt

Camilla fortæller at når det kommer til konkurrence og kvalitetstræning, så er valget den lette On Cloudflow sko. En hurtig sko, hvor der er fokuseret på en hurtig afvikling, høj “energy return” og med en overdel der tillader fri bevægelse (og afsæt) for foden.

On Cloudflow – løbeskoen når det skal gå stærkt

On Cloudflow er den løbesko, hvor der tidligere er blevet sat VM rekord til Ironman Brazil af Tim Don.

 

Jeg slutter nu – jeg skal lige svømme 7 km

Denne artikel er blevet til på baggrund af dialog med Camilla Pedersen via messenger. Vi indstillede dialogen da Camilla skulle i vandet for at svømme 7 km….så ville hun gerne have fred. Det viser meget godt, hvordan dele af en hverdag ser ud for en triatlet på internationalt topniveau.