Brug af On Cloudventure og On 2:1 shorts i rette omgivelser

Thomas Skals anmelder lejlighedsvis produkter fra On på vegne af Premiumsport. Vi gengiver hans betragtninger og kommentarer i stort set uredigeret version. Det giver den bedste troværdighed, og det giver Thomas Skals egen “tone of voice”.

Thomas er en dedikeret løber, en person der som så mange andre, skal have tingene til at hænge sammen med arbejde, familie og sparsom fritid. På den måde minder Thomas om de fleste “fritids løbere”, som manglende tid til trods, fortsat godt kan sætte sig ambitiøse mål. Som blandt andet det

Thomas Skals løber Harmmer 50 kilometer trail. Sko On Cloudventure og shorts 2:1 shorts fra On (Foto Jesper Halvorsen).

Thomas Skals løber Harmmer 50 kilometer trail. Sko On Cloudventure og shorts 2:1 shorts fra On (Foto Jesper Halvorsen).

at løbe 50 kilometer på Bornholm til Hammertrail – et løb som har udviklet sig til lidt af en klassiker.

Hammertrail 50k med ca. 2200 højde meter af Thomas Skals

“Et sindsygt løb hvor varmen slog som en hammer og mig næsten omkuld 🙂 , men gik fint og jeg sluttede på en ca. 26 plads ud af 70 tilmeldte.
Jeg løb i cloudventure og ON 2:1 shorts….. alt spillede perfekt. Det var mit første ultraløb i ON sko, men bestemt ikke det sidste. 80 % af løbet foregår på klipper og teknisk trail. Havde masser af føling med underlaget og alligevel god absorbering.
Fik masse af henvendelser vedr. skoenen. Selv fra arrangørerne selv, som havde kigget på den, og lige ville have min vurdering…fedt! Hammeren er hård og de revnede lidt i overdelen ( men ikke mere end lidt lim kan klare) med det var også det eneste”.

Lidt fakta og oplysninger om Hammer Trail

Tejn-IF (arrangøren) har formået at optimere ruten og samle flere højdemeter. Ruten består af en 26 km rundstrækning, hvor man bliver præsenteret for det bedste fra Hammerknuden helt ned til Jon’s kapel ( hvor de ca. 230 trin skal forceres ført den ene og så den anden vej).
I år skiftede vejret fra ca. 5 grader om morgenen til næsten 20 grader om eftermiddagen. En hede som slog mange fuldstændig omkuld. Og stiller store udfordringer til udstyr.
Rundstrækningerne løbes modsat (først den ene vej og så den anden vej). Du starter på Hammeren, og slutter på Hammeren. Du har mulighed for at løbe mange forskellige distancer, så der er noget for enhver.
Hammertrail  er et “must” for de fleste trailløbere. Det er sindsygt hårdt, og ruten er kun blevet vildere år for år.