Project Description

Fængselsbetjent, mor og dedikeret Mtb’er og ambassadør for X-Bionic

Jeg er 53 år mor til 4 voksne børn. Jeg har været aktiv idrætsudøver siden jeg var 7 år.  Først kunstskøjteløb så kajak, dressurridning, løb og nu mtb.

Mtb har jeg dyrket de sidste 4 år kombineret med styrketræning, spinning og løb. Mtb er en hård sport for hele kroppen. Det kræver en stærk krop at køre rødder, mudder, op og nedkørsler, så derfor styrketræner jeg 2 gange om ugen.

Jeg træner 6 gange om ugen og kører løb 2 gange om måneden.

Min kæreste Bjarne er også en meget aktiv mtb- rytter og træner også meget seriøst. Alle vores ferier foregår med vores mtb-cykler. Vi har lige været i Harzen  og til august tager vi 14 dage  til Østrig hvor der skal trænes i bjergene.

Jeg har for 4 mdr.  fået lavet  test og træningsprogram af Claus Hechmann, da jeg over en lang periode har trænet for hårdt og for meget.   I den periode  gik træningen ud på en masse udholdenhedstræning med lav puls. Jeg er nu på mærkerne igen og har nu fået lavet en ny test og et nyt program af en der hedder Jørgen Rasmussen ( cykelrytter ).  Nu er det en masse intervaltræning  og styrketræning der skal trænes. Et spændende forløb hvor mange følger med i det J.

Jeg starter stævner over hele sommeren men håber at toppe til den 20 august hvor jeg starter løb i Fåborg ( den gode, den onde og den grusomme )Et meget hårdt løb med mange højdemeter.

Jeg er uddannet fængselsbetjent og arbejder i Køge arrest.

 

Lene Larsen, Fængselsbetjent, dedikeret Mtb er og mor til fire

 

Lene Larsen 3 Lene Larsen 2 Lene Larsen 1